У Харківській області розшукують зниклого безвісти підлітка

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. За даними правоохоронців, 16-річний Руслан Русанов 9 жовтня близько 17:00 пішов з дому в селі Бірки і не повернувся.

Прикмети Руслана: зріст 165 сантиметрів, статура середня, волосся коротке темне, очі карі, на спині близько лопатки є родима пляма, в лівому вусі сережка, на лівій руці між вказівним і великим пальцями – татуювання у вигляді хреста.

1.jpeg

 

Копи всю ніч шукали школяра, який бродив Харковом

У день зникнення був одягнений в темну кофту з капюшоном, чорну куртку, світло-сірі джинси, чорно-білі кросівки. З великою ймовірністю знаходиться в Харкові. У поліції просять всіх, хто володіє будь-якою інформацією про Руслана, звернутися по телефону: 38-050-30-55-233 або передати відомості будь-яким зручним способом.

Пішла в кафе і виявилася в сусідній області: поліцейські розшукали 15-річну дівчинку

Нагадаємо, раніше в поліцію звернувся житель села Маяк Золочівського району, який виявив на місцевому дитячому майданчику малолітню дитину без нагляду. Дівчинка не розмовляла і не змогла пояснити, де її будинок. На виклик виїжджала слідчо-оперативна група і співробітники ювенальної превенції. Правоохоронці встановили особу дитину, що загубилась і з’ясували, що дівчинка проживає в сусідньому селі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі