У Харківській області за добу від COVID-19 захворіли 10 осіб

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних коронавірусом, померли 3579 пацієнтів. Про це свідчать оперативні дані РНБО.

МОЗ проводить перевірку за фактом поставки в Харкові зіпсованої вакцини Pfizer

За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області зареєстрували 10 випадків зараження COVID-19, один пацієнт з діагностованим коронавірусом помер. Всього по Україні інфекцію виявили у 2 244 677 громадян (182 випадків за добу), з них 52 731 – померло (5 за добу); 2 181 385 – змогли побороти захворювання (187 за добу).

Найбільшу кількість випадків зараження за добу медики зафіксували в Києві (82) та Одеській області (18). Летальні випадки крім Харківської області зафіксували також у Дніпропетровській, Миколаївській та Чернівецькій областях, а також Києві.

Збільшили темпи вакцинації: в Харківській області за добу від COVID-19 прищепили шість тисяч осіб

Нагадаємо, раніше в Міністерстві цифрової трансформації повідомили про початок бета-тестування “ковідних сертифікатів” в додатку “Дія”. Участь в експерименті може прийняти кожен охочий, хто отримав дві дози вакцини від COVID-19 на території України. Всі тестувальники повинні отримати доступ протягом 48 годин з 1 липня.

Коментарі