У Харківській області за добу від коронавірусу померли шість осіб

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних COVID-19, померли 3663 пацієнти. Про це сьогодні повідомили в Харківському обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

Обшуки в харківських лікарнях “Укрзалізниці”: медиків підозрюють у розтраті грошей на лікування COVID-19

За даними медиків, за минулу добу в Харківській області від коронавірусу померли шість осіб. Найбільша кількість заражень фахівці Центру зафіксували в обласному центрі та Харківському районі – 100 та 40 випадків відповідно. Напруженою також залишається ситуація в Чугуївському (18), Ізюмському (15), Куп’янському (7), Красноградському (6), Лозівському (3) та Богодухівському (2) районах.

Харківська область отримала нову партію вакцини від COVID-19: кому зроблять щеплення

Раніше в Міністерстві охорони здоров’я розповіли, що щеплення в центрі масової вакцинації можна отримати без прописки. Щоб потрапити на щеплення, необхідно записатися в лист очікування в додатку або на сайті “Дія” або через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я. Пріоритет віддається людям похилого віку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі