У Харківській області за добу від коронавірусу померли три людини

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних COVID-19, померли 3594 пацієнти. Про це сьогодні повідомили в Харківському обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

МОЗ проводить перевірку за фактом поставки в Харкові зіпсованої вакцини Pfizer

За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області від коронавірусу померли три людини, 28 пацієнтів змогли побороти інфекцію. За минулу добу першу дозу вакцини отримали 5237 осіб, друге щеплення від коронавірусу за минулу добу зробили 2860 громадянам. За весь час пандемії в Харківській області від COVID-19 прищепили 294394 людини.

Щеплення в центрі вакцинації можна отримати без прописки

Нагадаємо, раніше харківський лікар розповів, як захиститися від нового штаму коронавірусу. За словами медика, після мутації “індійський штам” інфекції відрізняється підвищеним ступенем заразності.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі