У Харківській області заступник губернатора пішов у відпустку та чекає призначення нового голови ОДА

Антон Деньгуб понад три місяці перебуває у відпустці своїм коштом та виходити на роботу поки не планує. Про це чиновник сьогодні повідомив кореспонденту Newsroom.

Після того, як 11 серпня президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Айни Тимчук з посади голови Харківської обласної державної адміністрації, обов’язки губернатора тимчасово виконує заступник голови ХОДА Олександр Скакун. Незабаром після звільнення Тимчук ще один заступник — Антон Деньгуб — написав заяву на відпустку своїм коштом.

Відносно ексгубернатора Харківської області відкрили кримінальне провадження

“Як тільки в Харківській області буде не “в. о”, а новий губернатор, я, як того вимагає закон “Про місцеві державні адміністрації”, в той же день напишу заяву на звільнення. І вже новий губернатор нехай вирішує, залишатися мені або йти”, — розповів Антон Деньгуб.

Фірма, наближена до Айни Тимчук, хоче відсудити землю під старим Салтовом – ХАЦ

Нагадаємо, до призначення на посаду заступника голови Харківської ОДА Антон Деньгуб займався юридичною практикою в Дніпрі. На сайтах місцевих ЗМІ він неодноразово коментував питання, пов’язані з купівлею житла, проблемами з комунальними службами або змінами до судового кодексу. Деньгуб також вів блог “Як приручити закон” та керував громадською організацією “Закон в дії”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі