У Харківській області затримали “злодія в законі” та “кримінального авторитета”

Фігуранти ховалися посеред поля в соняшниках. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

Оперативники управління стратегічних розслідувань Нацполіції спільно з прикордонниками 26 липня в полі під Харковом затримали двох чоловіків без документів. Порушниками виявилися “злодій у законі” на прізвисько “Леван Гальський” і “кримінальний авторитет”. Обидва громадянина намагалися проникнути в Україну з боку Російської Федерації, минаючи пункт пропуску.

У Харкові затримали співробітниць райвідділу та Державної виконавчої служби за вимагання

У поліції розповіли, що 42-річний “злодій у законі” є громадянином РФ. У травні цього року його внесли до списку санкцій РНБО України. Його спільниками виявилися 31-річний громадянин Грузії та “кримінальний авторитет”. Фігурантів затримали на підставі статті 263 КУпАП. Зараз правоохоронці з’ясовують всі обставини інциденту.

У Харкові силовики зняли з поїзда засудженого за сепаратизм “Топаза”

Нагадаємо, раніше в Харкові на проспекті Незалежності силовики затримали п’ятьох чоловіків, підозрюваних у вимаганні. За даними слідства, члени місцевої ОПГ вимагали у голови товариства в селищі Панютине перереєструвати на них своє підприємство. Переконували бізнесмена побоями та погрозами. Фермер звернувся в поліцію. На наступній зустрічі вимагачі повідомили підприємцю, що він повинен передати їм $700 тисяч. Фермер передав спочатку $100 тисяч, а після отримання другої частини суми в готелі Kharkiv Palace банду затримали.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі