У Харківській області жінка народила малюка по дорозі в лікарню

У Красноградському районі Харківської області 31-річна місцева жителька народила в машині швидкої допомоги, поки їхала в лікарню. Пологи прийняла бригада в складі фельдшера Наталії Малетич і водія Леоніда Суслова. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Дочка Михайла Добкіна народила сина й назвала його на честь свого діда

Сьогодні о 8:01 бригада отримала виклик від вагітної жінки. Коли її везли в лікарню, розпочався II етап пологів. Машину відразу ж зупинили й почали надавати пацієнтці необхідну допомогу. На світ з’явився здоровий малюк з вагою три кілограми, зростом 51 сантиметр і оцінкою 8 балів за шкалою Апгар. Після цього маму та новонародженого доставили в лікарню.

241075198_373855997671564_8713828566460032137_n.jpg

Фото: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Нагадаємо, раніше харків’янка під час поїздки в Нігерію заразилася малярією. 20 серпня біля жінки з’явилися перші симптоми захворювання – слабкість, головний біль, температура тіла до 38,5 градусів. За медичною допомогою харків’янка звернулася лише через чотири дні. Як з’ясувалося, 16 серпня повернулася в Україну з Нігерії. За словами пацієнтки, в африканській країні вона малярією не хворіла, але відзначала часті укуси комарів. Індивідуальну профілактику до виїзду і під час перебування в Нігерії не проводила.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі