У Харківській області зіткнулися п’ять авто (Фото)

Масштабна аварія сталася недалеко від Змієва. Про це повідомили користувачі соціальних мереж, опублікувавши фотографії наслідків ДТП.

За попередніми даними, в аварію потрапило п’ять машин. Пасажирці одного з легковиків знадобилася допомога медиків.

Аварія на трасі: загинув чоловік, постраждала мати з двома дітьми

Як розповів Newsroom начальник сектора зі зв’язків зі ЗМІ Головного управління ДСНС в Харківській області Євген Василенко, аварія сталася на трасі між селами Задонецьке і Лиман. Зіткнулися автомобілі ВАЗ-2106, Daewoo Lanos, Volkswagen Caddy, Kia Sportage і вантажівка ТАТА.

В результаті ДТП травмувалися 28-річний водій і двоє пасажирів “Жигулів”: 26-річна дівчина та 6-річна дитина. Співробітники ДСНС допомогли постраждалій вибратися з машини та на ношах транспортували її в автомобіль швидкої допомоги. Медики відвезли постраждалих до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

У Харкові на парковці біля супермаркету зіткнулися сім автомобілів

Нагадаємо, 12 січня на харківській окружній автомобіль Kia, який виїхав на зустрічну смугу, протаранив таксі Toyota Camry. В результаті зіткнення загинули обидва водії, а також дружина водія таксі. Двох дітей-двійнят з численними травмами швидка допомога госпіталізувала в невідкладну допомогу. Як розповів Руслан Сайфулін, засновник служби таксі, в якій працював загиблий батько дітей, хлопчик перебуває в реанімації. У нього перелом стегна, пошкоджена селезінка, тріщина склепіння черепа та закрита черепно-мозкова травма. У дівчинки перелом обох стегон, її прооперували та перевели в палату, стан стабільний.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі