Завдав дитині 33 удари ножем: в Харківській області засудили жорстокого вбивцю

Чугуївський міський суд Харківської області виніс вирок чоловікові, який напоїв дитину на кладовищі та розправився з нею. Фігурант визнав провину, але відмовився від даванні показань. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

На звалищі під Харковом знайшли тіло вбитого чоловіка

Страшний злочин стався у вересні 2017 року селищі Великий Бурлук. Психічно хворий чоловік зустрів другокласника, коли той збирав їжу на кладовищі. Зловмисник напоїв дев’ятирічного хлопчика, а коли той втратив свідомість – вирішив убити. Тіло дитини виявлять лише через два місяці. Експерти нарахують на ньому 33 ножових поранення.

Передбачуваного вбивцю затримали практично одразу. За даними слідства, чоловікові здалося, що школяр зазіхає на його право збирати з могил їжу та напої. Хлопчик виховувався в неповній сім’ї та часто ходив на цвинтар за цукерками й печивом. У ході розгляду уродженець Грузії визнав свою провину, але не став давати свідчення.

У Харківській області поліція затримала підозрюваного у вбивстві матері

За умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю, суд засудив зловмисника до 15 років позбавлення волі. В строк відбування покарання йому зарахують час, проведений в СІЗО – з жовтня 2017 року. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі