У Харківській області з’явиться оглядовий майданчик на мосту (Фото)

У Чугуєві під час реконструкції мосту над залізничними коліями планують зробити оглядовий майданчик. Роботи на шляхопроводі вже знаходяться на фінішному етапі. Про це повідомили в пресслужбі Харківської ОДА.

У Харкові показали, як виглядає оглядовий майданчик на даху “Держпрому”

Ремонт моста почали в квітні нинішнього року, а закінчити його планують вже в цьому місяці. Спершу був демонтований старий об’єкт, а потім робочі створили з нуля новий міст на буронабивних палях. Зараз залишилося укласти асфальт і встановити освітлення. Крім того, на шляхопроводі планують зробити оглядовий майданчик з лавками.

10-900x600-61ba.jpg

Фото: ХОДА

thumb-newsdocument-900x600-fb05.jpg

Фото: ХОДА

Нагадаємо, раніше в Харкові оголосили тендер на реконструкцію моста. Управління ремонту та реконструкції департаменту будівництва і дорожнього господарства Харківської міської ради планує витратити на нього 15,9 мільйона гривень. За ці гроші підрядник повинен буде побудувати міст через річку Немишля на вулиці Лесі Українки. Аукціон запланували на 19 жовтня, а закінчити роботи підрядник повинен буде до 31 грудня 2022 року.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі