У харківській підземці можуть скоротити інтервали між поїздами

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла ряд рішень, касаюшие епідемічної обстановки в Харкові. Протокол був опублікований на сайті міськради.

У Харківській області за добу від COVID-19 померли 34 людини

Згідно з документом, Департамент інфраструктури та КП “Харківський метрополітен” повинні розглянути можливість скорочення інтервалів між поїздами. Цей захід дозволить уникнути скупчення пасажирів на платформах.

Крім того, Департамент адмінпослуг повинен проконтролювати дотримання масочного режиму і соціальної дистанції в закладах торгівлі та громадського харчування, а Департамент інфраструктури – в транспорті. Відповідальним за виконання цих рішень став віцемер Андрій Руденко.

“Червона” зона карантину: в Кабміні розповіли, які обмеження можуть ввести в Харкові

Нагадаємо, 21 жовтня співробітники “Укрзалізниці” не пустили в поїзди, що прямують до Харкова, 15 пасажирів. Причиною відмови стала відсутність у пасажирів негативного тесту на коронавірус, ваучера або документа, що підтверджує отримання хоча б одного щеплення від COVID-19. Так, на поїзд “Ужгород-Харків” не пустили шістьох пасажирів, “Миколаїв-Харків” – трьох, “Київ-Харків” – шістьох людей.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі