У харківській підземці стався збій в русі поїздів

Першими про збій в курсуванні поїздів на Олексіївській лінії повідомили очевидці, опублікувавши фото в соціальній мережі.

За словами свідків, на платформі станції “Метробудівників” о 07:15 утворився натовп пасажирів через те, що поїзд не прибув у період, вказаний на інформаційному табло.

photo_2021-12-01_09-42-16.jpg

Аналогічна ситуація сталася і на станції “Олексіївська”. Там пасажирам підземки також довелося чекати склад довше зазначеного часу.

photo_2021-12-01_09-42-17_2.jpg

 

“Голова була в крові”: Двоє чоловіків влаштували бійку у вагоні метро

“Харків’яни повідомляють, що на деяких станціях пасажири стоять по 10 хвилин в очікуванні поїзда, а диктор рекомендує скористатися наземним транспортом”, — йдеться в повідомленні.

ТОП-7 маловідомих фактів про підземку Харкова

У пресслужбі КП “Харківський метрополітен” розповіли, що вранці 1 грудня стався збій у графіку руху поїздів. При цьому склади продовжували курсувати. О 07:35 всі поїзди повернулися в рух за графіком.

Нагадаємо, раніше на станціях в центрі Харкова сталося дві НП за добу. О 07:51 лікарі отримали сигнал про подію на станції метро “Площа Конституції”, де стало погано літньому чоловікові. Бригада швидкої допомоги прибула на місце через сім хвилин, проте лише констатувала смерть пасажира. Через годину аналогічний виклик надійшов зі станції “Історичний музей”.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі