У харківському аеропорту п’яний пасажир кидався на персонал

В аеропорту нетверезого чоловіка не пустили на рейс Харків-Анталія. Після цього він почав ображати співробітників і вдарив одного з них. Про це очевидці інциденту повідомили в соціальних мережах.

ТОП-7 місць, куди можуть полетіти туристи з Харкова

На записі чутно, як пасажир висловлює претензії через недопуск в літак. Потім він “посилає” представника персоналу та намагається вдарити його. На інших відео “герой” заявляє, що його “спеціально спровокували”. При цьому супутниця буйного пасажира вимагає, щоб чоловік замовк і б’є його документами.

У пресслужбі повітряної гавані нам повідомили, що зараз компанія МАУ вирішує долю пасажира. Подробиці інциденту нам пообіцяли повідомити пізніше.

 

 

 

Нагадаємо, раніше в харківському аеропорту затримали іноземця. Громадянин Сирії передав 1500 доларів США начальнику одного з підрозділів відділу прикордонної служби “Харків”. Правопорушник 1988 року народження попередньо вступив в змову з іншими іноземцями. За хабар чоловік намагався вирішити питання щодо сприяння у безперешкодному перетині громадянами Іраку державного кордону України. Тепер йому загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі, можливо з конфіскацією майна.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі