У Харківському районі під колеса фури потрапили дві жінки

У Безлюдівці сталося ДТП з постраждалими.

Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши фото та відео в соціальній мережі. За словами свідків, дві жінки переходили проїжджу частину в недозволеному місці й потрапили під колеса вантажного автомобіля.

ДТП у Харківській області: рятувальники витягли водія з уламків машини

Керівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта кореспонденту Newsroom підтвердив інформацію про інцидент.

“Виклик на спецлінію надійшов 30 червня о 11:15. У результаті ДТП постраждали дві жінки. У 39-річної потерпілої – черепно-мозкова травма та перелом гомілки, у 60-річної – відкритий перелом гомілки. Обидві зараз знаходяться в Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги “, – розповів Віктор Забашта.

photo_2021-06-30_16-22-14.jpg

 

У Харкові патрульні поліцейські супроводили авто з породіллею до лікарні

У пресслужбі “главку” подробиці інциденту пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, раніше в лобовому зіткненні під Харковом загинув пасажир. Аварія сталася 8 травня в селі Борщова. На трасі зіткнулися автомобілі Subaru та Nissan. Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, в результаті ДТП загинув 47-річний пасажир автомобіля Nissan.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі