У Харківському зоопарку привітали з 24-річчям слона

У Харківському звіринці вирішили відзначити день народження одного з найстаріших своїх мешканців – слона Аун Нейн Лея. У листопаді йому виповнилося 24 роки. Про це розповіли в пресслужбі комунального підприємства.

У Харкові 11-річний хлопчик втік з дому в зоопарк

Слон, чиє ім’я в перекладі з бірманської означає “народжений переможцем”, з’явився на світ в Нідерландах. У віці п’яти років його перевезли до Харкова і відтоді зоопарк неможливо уявити без Ауна.

На честь дня народження йому приготували особливі “цукерки”. У сіно сховали гарбузи з особливою начинкою – з яблук, моркви та бананів. Слон прийняв частування на ура і за лічені хвилини від подарунка нічого не залишилося.

 

Нагадаємо, раніше лебедів з Парку Горького переселили в зоопарк. До весни там пробудуть два білих лебеді, п’ять огарів і п’ять канадських казарок. Жити вони будуть в теплих зимових вольєрах, а плавати зможуть в ставку площею 2500 квадратних метрів. Також для птахів передбачили посилений зимовий раціон, що включає різноманітні зернові (пшениця, овес, просо) і овочі (морква, буряк).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі