У Харківському зоопарку продовжили безкоштовний вхід до весни

У Харкові продовжили акцію вільного доступу до міського звіринця. Для відвідування необхідно мати документи про вакцинацію або перенесений коронавірус. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

Підбиваючи підсумки року: ТОП-7 об’єктів, які відкрили в Харкові

“Діти до 18 років відвідують зоопарк у звичайному режимі. Супроводжуючі їх особи – згідно з вимогами постанови Кабміну”, – заявили в комунальному підприємстві.

Таким чином, дорослим необхідно мати сертифікат про вакцинацію (жовтий, зелений або міжнародного зразка) або ж негативні результати тестування на COVID-19. Також підійде довідка про перенесену хворобу.

У Харкові на будівництво вольєрів для мавп витратять ще 136 мільйонів гривень

Нагадаємо, раніше в Харківському звіринці вирішили відзначити день народження одного з найстаріших своїх мешканців – слона Аун Нейн Лея. У листопаді йому виповнилося 24 роки. На честь дня народження йому приготували особливі “цукерки”. У сіно сховали гарбузи з особливою начинкою – з яблук, моркви та бананів. За лічені хвилини від подарунка нічого не залишилося.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі