У Харкові 16-річний наркокур’єр вдарив поліцейського по обличчю та намагався втекти (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НУ в Харківській області.

За даними поліції, 14 лютого на вулиці Польовій копи зупинили 16-річного підлітка, який поводився підозріло. Під час спілкування з хлопцем правоохоронці оглянули його речі та виявили в кишенях близько 100 “закладок”. У цей момент молодий чоловік вдарив одного з поліцейських по обличчю та став тікати. Правоохоронцям вдалося наздогнати харків’янина та затримати його.

У Харкові затримали наркокур’єра з товаром на 100 тисяч гривень

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Хлопцеві вручили підозру за статтями 307 (“незаконне виробництво та збут наркотичних речовин”) і 345 (“погроза або насильство щодо співробітника поліції”) КК України.

Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. 16-річному хлопцю обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

У Харкові наркодилери сховали пакет з оптовою партією дурману під гіркою на дитячому майданчику

Нагадаємо, раніше в Харкова правоохоронці затримали 20-річного жителя Миколаївської області, який робив “закладки” в будинку на вулиці Гвардійців Широнінців. Під час огляду копи виявили у нього ще кілька пакетів з наркотичною речовиною. Фігурант також розповів поліцейським, що в хостелі, де він зупинився, зберігається 900 згортків з метадоном. Наркотичні речовини вилучили, закладника заарештували. Йому загрожує до десяти років в’язниці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі