У Харкові у жителя хостелу вилучили 900 згортків з метадоном

Фігуранту загрожує до 10 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, 7 жовтня правоохоронці затримали 20-річного жителя Миколаївській області, який робив “закладки” в будинку на вулиці Гвардійців Широнінців. Під час огляду копи виявили у нього ще кілька пакетів з наркотичною речовиною. Фігурант також розповів поліцейським, що в хостелі, де він зупинився, зберігається ще 900 згортків з метадоном. Наркотичні речовини вилучили.

Під Харковом лабрадор знайшов півкіло наркотиків у машині

Слідчі вручили фігуранту підозра за статтею 307 (“незаконне придбання, зберігання або збут наркотичних засобів”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Наразі затриманий перебуває під вартою.

У Харкові у громадянина Нігерії поліцейські вилучили партію наркотиків (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харкові поліцейські викрили наркодилерів з оборотом у мільйон гривень в місяць. За даними слідства, 41-річна жінка з 31-річним спільником створили два інтернет-магазини для продажу наркотиків. Харків’янка адмініструвала сайти, а чоловік зберігав удома заборонені речовини і фасував їх для оптового продажу. За добу наркодилери отримували близько 100 замовлень, а місячний оборот досяг одного мільйона гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі