У Харкові біля вокзалу знайшли тіло чоловіка

У Харкові правоохоронці встановлюють обставини смерті 65-річного чоловіка, тіло якого знайшли сьогодні вдень на Привокзальній площі. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові під час домашніх пологів померла дитина

Раніше фотографії трупа з’явилися в соціальних мережах. За словами очевидців, поряд з тілом померлого виявили сумку. На місце пригоди приїжджала бригада швидкої допомоги, але медикам лише залишалося констатувати смерть.

За даними поліції, інформація про надзвичайну подію біля вокзалу надійшла сьогодні о 13:43. На тілі чоловіка не виявили слідів насильницької смерті. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події.

У Харкові поліція з’ясовує особу чоловіка, труп якого знайшли під мостом

Нагадаємо, раніше в Харкові біля сміттєвих баків знайшли тіло вбитої жінки. Інцидент стався на вулиці Отакара Яроша. 6 листопада, біля одного з місцевих будинків було знайдено тіло 42-річної громадянки з ножовим пораненням. Незабаром силовики затримали підозрюваного, ним виявився знайомий убитої.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі