У Харкові біля житлового будинку згорів мікроавтобус (Фото)

НП сталася в Шевченківському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на проспекті Перемоги, 76 надійшов на спецлінію 29 листопада о 03:41. До місця інциденту направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття біля житлового багатоповерхового будинку горів мікроавтобус Iveco Daily.

На харківській кільцевій автомобіль врізався в стовп та згорів разом з водієм

Вогонь охопив моторний відсік та салон транспортного засобу. Площа пожежі склала вісім квадратних метрів. О 05:00 рятувальникам вдалося ліквідувати загоряння. Жертв та постраждалих в результаті НП немає. Зараз співробітники ДСНС встановлюють причину події.

291121-12.jpeg

 

У Харкові згорів кіоск з шаурмою

Нагадаємо, раніше в Харкові на вулиці Драгоманова водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини та врізався в бетонний стовп. В результаті удару електроопора повалилася на гараж, а автомобіль загорівся.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі