У Харкові бізнесвумен засудили до штрафу в 306 тисяч за фінансування тероризму

Дергачівський районний суд Харківської області виніс вердикт у справі про фінансування тероризму. Фігурантка повністю визнала свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Силовики затримали бойовика “ДНР” з незаконного угруповання “Сомалі”

За даними слідства, уродженка Донецька вирішила налагодити поставки товарів на тимчасово окуповані території. Для цього вона разом з бізнес-партнером зареєструвала вісім фірм та одного ФОП.

Компанії купували на території України медикаменти, БАДи та інші товари. Потім їх повинні були везти в Болгарію, а кінцевим одержувачем значилася фірма на території самопроголошеної республіки Південна Осетія. Однак насправді продукцію везли в Донецьк. При цьому бізнесвумен вносила митні платежі до бюджету так званої “ДНР”.

Житель Луганської області намагався ввезти з РФ 850 тисяч для терористів

В ході розгляду жінка визнала провину. За фінансування тероризму її засудили до штрафу в 306 тисяч гривень з річною забороною займатися підприємницькою діяльністю. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі