У Харкові блогер заявив про висунення в мери міста

Блогер Олександр Кондрусік, більш відомий під прізвиськом “Саша Псих”, заявив, що буде балотуватися в мери Харкова. За словами чоловіка, небайдужі люди вже зібрали понад 50 тисяч гривень для внесення необхідної застави. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

“Слуга народу” не висуватиме кандидата на пост мера Харкова

Чоловік відомий тим, що регулярно публікує відеоблог зі своїми “оцінками” політичної ситуації. У них він критикує “Сорос”, президента Володимира Зеленського та орієнтацію України на співпрацю з США. У його сторінки понад 18 тисяч передплатників. “Саша Псих” вже пообіцяв, що буде “єдиним опозиційним кандидатом”, і виступив з критикою Михайла Добкіна.

Нагадаємо, раніше харків’янин Сергій Ряполов, відомий як фігурант “справи про тортури”, заявив про бажання балотуватися в мери та запропонував свою кандидатуру Блоку Світличної “Разом”. Потенційний кандидат репоснув публікацію Добкіна. У ній колишній депутат назвав Ряполова і Терехова “пед *** стами”. У відповідь активіст припустив, що автор боїться і боїться його участі у виборах. Пізніше депутат від Блоку Світличної Дмитро Булах спростував інформацію про те, що Ряполов буде їх кандидатом.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі