У Харкові частина Олексіївки тимчасово залишилася без гарячої води та опалення

Відключення пов’язане з аварією на магістралі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської міської ради з посиланням на КП “Харківські теплові мережі”.

Новий голова ХТМ задекларував п’ять будинків, 10 мільйонів гривень та Porsche за $120 тисяч

За інформацією комунальників, 8 лютого стався витік теплоносія на трубопроводі на вулиці Олексіївській, 14-Б. Зараз на місці НП працюють бригади ремонтників.

Тендери “Харківських тепломереж” на 150 мільйонів виграли фірми з оточення директора цього КП — розслідування

У зв’язку з цим тимчасово припинена подача тепла та гарячої води на проспекті Перемоги, вулицях Олексіївській, Архітекторів, Ахсарова, Цезаря Кюї, Білгородській, Монтажній, Целіноградській та інших. З повним списком адрес можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Напомним, ранее в Харькове полицейские изъяли автомобиль из-за долгов по коммуналке. Владелец Nissan Leaf задолжал теплосетям 130 тысяч гривен. Машину арестовали и поместили на штрафплощадку. Владелец оперативно погасил долг и забрал авто.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі