У Харкові через будівництво тепломережі частково перекрили вулицю

У Харкові 16 та 17 листопада частково заборонили рух транспорту на вулиці Дудинській. Обмеження діють на ділянці між вулицею Плановою та перехрестям з проспектом Любові Малої. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

На головній площі Харкова до квітня обмежать рух транспорту

Водіям пропонують об’їжджати закриту ділянку вулицями Курахівською, Плановою та Семінарською. Зміни також торкнуться громадського транспорту – сьогодні до 18:00 не курсуватиме тролейбус №11, а маршрутки №38 та №303е до завтрашнього вечора їздитимуть через вулиці Культкомівську, Баварську та Доватора. Роботи з монтажу теплової мережі планують закінчити до 17:00 17 листопада.

Від зауваження до штрафу в 17 тисяч: як у Харкові карають водіїв за порушення карантину

Нагадаємо, раніше в Харкові обмежили рух по комунальному шляхопроводу. З 5 жовтня там знову йде “Капітальний ремонт комплексу споруд”. Раніше міст вже відновлювали у 2018-2020 роках. Наразі підрядником проєкту виступає ТОВ “Спеціалізована механізована колона №23”, роботи планують завершити до 20 грудня нинішнього року.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі