У Харкові через підтоплення закрили один з підземних переходів метро (Відео)

Інцидент стався на станції “Індустріальна”.

8 лютого в одному з міських Telegram-каналів очевидці опублікували запис, на якому видно, що підземний перехід на станції метро “Індустріальна” виявився частково затоплений.

Через кілька годин у пресслужбі КП “Харківський метрополітен” повідомили, що вестибюль №1 на станції метро “Індустріальна” тимчасово закритий для обслуговування пасажирів.

Харківська підземка купити рейки з РФ за 31,2 мільйона гривень

Обмеження пов’язані з попаданням води в пішохідний перехід, який належить до комунального підприємства “Підземне місто”.

У метро мати з двома дітьми стрибнула під поїзд

“Зараз співробітники метрополітену підключилися до усунення проблеми та роблять все можливе, щоб вода не потрапила у вестибюль станції”, — зазначили в пресслужбі підземки.

Нагадаємо, 12 січня о 08:24 сталося осипання штукатурки зі стелі у вестибюлі станції “Площа Конституції”. В результаті інциденту постраждалих немає. За день до цього в метро на півтори години зупинили рух поїздів на ділянці Холодногірсько-заводської лінії. Близько 05:00 стався порив водопроводу, та вода через вентиляційні шахти стала потрапляти в тунель метрополітену на перегоні між станціями “Площа Конституції” та “Центральний ринок”. У зв’язку з цим були закриті чотири станції метро: потяги від станції “Індустріальна” ходили тільки до станції “Проспект Гагаріна”. Пізніше з’ясувалося, що труба, що затопила метро, знаходиться на балансі будкомпанії “Житлобуд-1”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі