У Харкові через повідомлення про вибухівку зі школи евакуювали майже 700 осіб

У Харкові третій день триває “мінування” різних об’єктів. Цього разу о 09:18 надійшла інформація про вибухівку, нібито закладену в провулку Писемського. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління поліції.

У Харкові шукали вибухівку в п’яти ТРЦ та евакуювали 88 осіб

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Зі школи № 98 евакуювали 683 людини. Потім правоохоронці обстежили 2500 квадратних метрів приміщень та прилеглої території, але нічого не знайшли. Інформацію зареєстрували в Журналі єдиного обліку.

photo_2021-12-09_11-18-57.jpg

Фото: ХС

Нагадаємо, 6 грудня шість навчальних закладів отримали повідомлення про вибухівку та вимогу перевести сім мільйонів гривень. У підсумку поліція вирішила перевірити всі 193 харківські школи та 23 технікуми. Наступного дня зловмисники “замінували” сім шкіл, два вузи та три торгово-розважальних центри. Силовики також розшукали підлітка, якому належать зазначені “мінерами” номери. Однак 13-річний житель Кам’яної Яруги виявився не причетний до злочинів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі