У Харкові через пожежу евакуювали 15 людей

У Слобідському районі Харкова рятувальникам знадобилася година, щоб загасити пожежу в дев’ятиповерховому будинку. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харкові у дворі багатоповерхового будинку загорівся автомобіль

Вчора о 16:57 до пожежників надійшла інформація про НП на Садовому проїзді 18. На місце події виїжджали три відділення рятувальників. До моменту їх прибуття полум’я поширилося по балкону квартири на восьмому поверсі. Загальна площа загоряння склала десять квадратних метрів.

Бійці ДСНС вивели на свіже повітря 15 мешканців будинку. О 17:57 пожежа була повністю загашена. Причину загоряння зараз встановлюють експерти.

Нагадаємо, раніше в Харківській області в результаті пожежі загинув чоловік. Трагедія сталася в Лозовій. На місце події виїжджало одне відділення ДСНС у складі п’яти осіб. До моменту прибуття рятувальників на площі близько трьох квадратних метрів горіли підлога та матрац. В ході гасіння пожежники виявили тіло власника будинку 1951 року народження. Через пів години полум’я вдалося ліквідувати.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі