У Харкові Chery зіткнувся зі “Славутою”: постраждали четверо людей

Сьогодні в Холодногірському районі Харкова сталася аварія, внаслідок якої постраждали чотири особи. Обставини того, що сталося, встановлює слідчо-оперативна група. Про це повідомили у пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

У Харкові військовослужбовець збив на смерть пішохода

За даними правоохоронців, на вулиці Золочівській зіткнулися Chery та “Славута”. Внаслідок того, що трапилося, постраждали чотири людини. Медики забрали з місця події обох водіїв, а також одного пасажира з кожної машини. Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП та ступінь вини учасників дорожнього руху.

249439504_1516638612046711_2196972436032817684_n.jpg

Фото: пресслужба обласного управління патрульної поліції

Нагадаємо, раніше в Харкові на Окружній зіткнулися два легковики, внаслідок чого один з них вилетів у кювет. У пресслужбі обласного управління патрульної поліції підтвердили інформацію про аварію. За даними правоохоронців, “Волга” та Seat зіткнулися 4 жовтня близько 13:00 на вулиці Залютинській. З місця НС медики забрали водія та пасажира другої машини.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі