Колишньому українському телеведучому Коту оголосили підозру у держзраді

Силовики оголосили підозру колишньому українському телеведучому Юрію Коту. Він ще в 2014 році виїхав до Росії і там займається антиукраїнською пропагандою. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

“Зливала” рашистам позиції нацгвардійців: жінку засудили до 15 років за ґратами з конфіскацією майна

За даними слідства, фігурант висвітлює події в країні в вигідному Кремлі ракурсу, а також підтримує вторгнення рашистів в Україну.

“Його виступи в основному підготовлені на замовлення посадових осіб державних органів та установ російської федерації та російських медійних центрів. На своїх сторінках у соціальних мережах зрадник дискредитує чинну владу України, її представників та рішення та формує негативний імідж нашої держави на міжнародній арені”, – заявили в СБУ.

Юрієві Коту оголосили підозру за статтею 111 КК України (“державна зрада”). Розслідування ведуть слідчі київського управління СБУ та Головного управління контррозвідувального забезпечення.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі