У Харкові чоловік хотів вкрасти набір косметики: продавці утримували покупця до приїзду поліції (Фото)

Фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними відомства, інцидент стався 24 січня на вулиці Пушкінській. Покупець увійшов до магазину, взяв набір жіночої косметики за 600 гривень та спробував втекти. Співробітниці магазину зупинили чоловіка та утримували його в підсобному приміщенні до приїзду поліцейських.

У Харківській області чоловік вийшов з колонії та обікрав племінницю

Харківської області. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (“замах на крадіжку”) КК України. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Двох студентів засудили за поширення вірусу для крадіжки криптовалюти

Нагадаємо, раніше злодії обікрали будинок екскандидата в мери Харкова. За інформацією силовиків, злодії пошкодили вхідні двері та проникли в будинок 47-річного депутата міськради. За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 КК України (“Крадіжка”). За інформацією Newsroom, жертвою злодіїв став екскандидат у мери Харкова від “Самопомочі” Тарас Ситенко. Зловмисники винесли з будинку депутата міськради три шуби та травматичний пістолет “Форт-12Р”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі