У Харківській області чоловік вийшов з колонії та обікрав племінницю

Поки жінки не було вдома, родич забрав техніку та дитячі речі, а потім продав. Про це 14 вересня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

У Куп’янський райвідділ поліції звернулася 36-річна жителька села Ківшарівка Куп’янського району. Жінка повідомила, що з квартири, в якій вона живе, викрали побутову техніку, кухонні речі та дитячі речі.

Під Харковом грабіжник виніс 5 мільйонів гривень з сейфа

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 49-річний раніше судимий родич потерпілої. З’ясувалося, що жінка разом з дитиною жила в квартирі свого дядька, поки той відбував покарання в місцях позбавлення волі за замах на вбивство. Після звільнення чоловік повернувся. Поки племінниці не було вдома, він викрав і продав речі.

10 вересня слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (“крадіжка”) Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

У Харкові затримали двох громадян Грузії, які нападали на жінок

Нагадаємо, раніше в Харківській області рецидивіст вбив 79-річного чоловіка заради пенсії. Надзвичайна подія сталася в селі Грушеваха. Раніше судимий 26-річний житель села Мечебилове кілька днів таємно жив на горищі в будинку пенсіонера. Підслухавши телефонну розмову, він дізнався, що літній чоловік отримав пенсію. Дочекавшись ночі, фігурант пробрався в будинок і став обшукувати кімнату. Він знайшов 50 гривень, наручний годинник і мобільний телефон. У цей момент господар будинку помітив злодія і вдарив його палицею. У відповідь рецидивіст накинувся на пенсіонера і почав бити його ногами. Коли потерпілий впав, хлопець витягнув з кишені жертви 800 гривень і зник. Пізніше від отриманих травм пенсіонер помер.

Коментарі