У Харкові чоловік погрожував зброєю поліцейським, яких викликала його дружина

У Московському районі Харкова правоохоронці, які приїхали на виклик про сімейне насильство, зіткнулися погрозами від п’яного та озброєного чоловіка. У нього знайшли пістолет, револьвер та багнет-ніж. Про це повідомили в Харківському районному управлінні поліції №2.

У Харкові невідомі пересилали зброю поштою

Як стало відомо сьогодні, інцидент стався 13 листопада. До правоохоронців надійшла інформація про сімейне насильство у квартирі однієї з багатоповерхівок на Салтівці. На місці події до них звернулася 56-річна жінка і розповіла, що чоловік фізично та психологічно знущається з неї.

Коли чоловік побачив поліцейських, то спробував погрожувати їм пістолетом. Потім харків’янин заспокоївся та погодився з адмінпротоколом за статтею 173-2 (“домашнє насильство”) КУпАП. Однак під час оформлення документів правоохоронці помітили револьвер, багнет-ніж кустарного виробництва та наручники. Тоді за цією адресою викликали слідчо-оперативну групу. Всі перераховані вище предмети вилучили, а проти фігуранта відкрили кримінальне провадження за статтею 263 (“незаконне зберігання зброї”) КК України. Чоловікові також винесли припис із забороною контактувати з постраждалою дружиною.

478d9-clip-105kb.jpg

Фото: Харківське районне управління поліції №2

Нагадаємо, раніше поліція вилучила у колекціонерів великий склад зброї. За інформацією правоохоронців, троє чоловіків 45, 46 і 59 років займалися розкопками, реставрацією знайденої зброї та колекціонуванням. В ході обшуків силовики вилучили автомати, кулемети, рушниці, пістолети, патрони, ракетниці, димові шашки, ножі та запчастини до зброї. Кримінальне провадження відкрито за статтею 263 КК України (“Незаконне поводження зі зброєю”).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі