“У справі занадто багато “випадковостей”, — адвокат потерпілої в ДТП з кортежем Ярославського

Адвокат з Харківської області Роман Лихачов представлятиме інтереси потерпілої у справі про ДТП з кортежем Олександра Ярославського. Він планує надавати послуги безкоштовно, оскільки в розслідуванні занадто багато “випадковостей”. Про це юрист розповів кореспонденту Newsroom.

Смертельна ДТП на Харківщині: водія Ярославського викликали на допит у двох справах

“На мій погляд, в цій справі занадто багато випадкових збігів. Випадково зникають речові докази. Випадково мати відмовляється від претензій, а матеріали намагаються фальсифікувати”, — заявив адвокат.

Потерпіла Катерина Овчаренко планує вимагати компенсацію на виховання їх із загиблим спільного сина. Хлопчику зараз дев’ять років. Його батько надавав дитині допомогу навіть під час перебування у в’язниці. Суму компенсації юрист та його клієнтка поки не обговорювали.

“Вже малюють образ загиблого як наркомана та алкоголіка. Однак чоловік відбув покарання за свої “гріхи” і останнім часом ставав на шлях виправлення. Катерина спілкувалася з ним, і він вів нормальний спосіб життя”, — розповів Роман Лихачов.

“Все буде за законом”, — генпрокурор закликала Олександра Ярославського повернутися в Україну

Нагадаємо, аварія зі смертельним результатом сталася вночі 9 лютого. Наступного дня стало відомо, що чоловіка збила машина з кортежу олігарха Олександра Ярославського. Сам бізнесмен покинув Україну та зараз знаходиться в Лондоні. Спочатку в ДТП зізнався його водій. Однак незабаром з’ясувалося, що чоловік перебував в іншому місці. Тепер його намагаються притягнути до відповідальності за самообмову.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі