У Харкові двох податківців затримали на хабарі – ДБР

Начальник одного з відділів Державної податкової служби в Харківській області та головний ревізор-інспектор цього ж відомства вимагали хабар у підприємця, який займається продажем кисню. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДБР.

На кордоні з РФ затримали дві фури з контрабандними запчастинами та пестицидами

За даними оперативників, податківці зажадали від бізнесмена 27 тисяч гривень. За ці гроші фіскали обіцяли підприємцю не блокувати його рахунки, не конфіскувати майно й не стягувати штраф у розмірі 700 тисяч гривень, який був нарахований у результаті перевірок.

У Харкові чиновник, підозрюваний в отриманні хабаря, чинив опір поліції

27 вересня співробітники ДБР затримали фігурантів “на гарячому” після одержання усієї суми хабаря. Зараз вирішується питання про вручення їм підозр за статтею 368 (“хабар”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше в Харкові затримали адвоката, підозрюваного в спробі підкупу слідчого. Юрист намагався “вирішити питання” зі справою про смертельну ДТП. За $2000 він пропонував співробітникові Державного бюро розслідувань закрити кримінальне провадження, повернути фігуранту машин і сфальсифікувати дані експертизи.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі