У Харкові екскандидата в мери оштрафували на 5100 гривень

Червонозаводський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про порушення виборчого законодавства. Депутата міськради визнали винною у несвоєчасній подачі фінансового звіту. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Нардеп запропонувала створити слідчу комісію через порушення на виборах у Харкові

До служителів Феміди звернулося Національне агентство з питань запобігання корупції. Співробітники НАЗК з’ясували, що Аліна Мустафаєва на один день затримала подачу документів. Сама депутат визнала цей факт та пояснила його неправильним розрахунком термінів. Суд засудив харків’янку до штрафу в 5100 гривень. Рішення необхідно виконати протягом трьох місяців або оскаржити за 10 днів.

Нова депутат-пенсіонерка в Харківській облраді їздить на Lexus та заробила шість мільйонів

Нагадаємо, раніше другий апеляційний адміністративний суд Харкова розглянув скарги громадської мережі “Опора” і кандидата Михайла Добкіна на порушення під час виборів мера. Позивачі вимагали перерахувати голоси в Холодногірському, Слобідському, Новобаварському та Основ’янському районах Харкова. До цього активісти заявили про розбіжності в протоколах. Дані відрізнялися на користь секретаря міськради Ігоря Терехова. Всього, за інформацією “Опори”, їм вдалося знайти близько 700 “переписаних голосів”. Однак і перша, і друга інстанція не підтримали вимоги громадських діячів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі