У Харкові горіли гараж, два авто та мотоцикл (Фото)

Надзвичайна подія сталася в Олешках. Про це 10 серпня повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Дзвінок про пожежу надійшов на пульт рятувальників напередодні о 17:22. По вулиці Миколаєва, 8 в Київському районі міста господар намагався заправити машину, після чого спалахнули гараж і господарська будівля, а також автомобілі Кіа Sportage, “ІЖ-2715” і мотоцикл “Іж Юпітер-3”.

На місце прибули чотири відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС. До того моменту вогонь поширився на 80 м кв площі та міг перейти на житловий будинок, який знаходився за шість метрів від вогнища загоряння. Рятувальники увімкнули пінний генератор і о 18:08 їм вдалося локалізувати полум’я. На місці події працювало 20 пожежників.

Намагаючись врятувати майно, 65-річний господар отримав опіки кінцівок, його госпіталізували в лікарню. Зараз фахівці з’ясовують, що стало причиною загоряння.

У Харківській області перекинулась і загорілась вантажівка з зерном – загинув водій

Раніше на автодорозі між селом Вишневе та селищем Савинці Балаклійського району області загорілася кабіна вантажівки КамАЗ 2008 року випуску, який віз 12 тонн зерна з поля в хлібоприймальний пункт. Ще до прибуття рятувальників, водій вантажівки й інші водії самостійно намагалися загасити полум’я за допомогою вогнегасників, але їх спроби не дали результату. Рятувальники допомогли оперативно впоратися зі стихією.

Коментарі