У Харкові керівник регіонального управління Антимонопольного комітету купив сьому квартиру за 2,7 мільйона гривень

Голова Східного міжобласного територіального управління АМКУ Юрій Гладик повідомив про зміни в матеріальному становищі. Про це стало відомо 21 липня через матеріали, опубліковані на сайті Нацагентства з протидії корупції.

У Харкові чиновником міськради хоче стати комунальник з біткоїнами

Згідно з декларацією, Гладик придбав квадратні метри в Харкові. Апартаменти площею у 70,5 м кв обійшлися антимонопольнику у 2,77 мільйона гривень (близько 39 тисяч гривень за “квадрат”). Судячи з щорічної декларації, це вже восьмий об’єкт нерухомості, яким володіє чиновник. Так, за ним числяться три квартири в Києві, дві квартири в Харкові, апартаменти в Коломиї Івано-Франківської області та земельна ділянка у Вовчанському районі. Найдорожча квартира знаходиться в столиці: у 2019 році Гладик став власником просторих апартаментів площею у 125,6 м кв. Житло обійшлося у 9,4 мільйона гривень (74,8 тисячі гривень за “квадрат”).

У 2020 році, працюючи в службі зовнішньої розвідки, Гладик заробив 448 тисяч гривень і отримав 133 тисячі пенсії. При цьому готівкою нинішній антимонопольник зберігав 150 тисяч доларів і 1,8 мільйона гривень.

За даними з відкритих джерел, Юрій Гладик очолив теруправління АМКУ цієї весни. До цього він керував Святошинським відділом міліції в Києві, а у 2014 році працював заступником начальника Головного управління МВС України в Харківській області – начальником кримінальної міліції.

1488 доларів і 666 гривень: ексголова РДА подав декларацію після звільнення

Нагадаємо, раніше головний лікар харківського пологового будинку стала власницею квартири за 1,8 мільйона гривень. Керівник Комунального некомерційного підприємства “Міський пологовий будинок №3” Оксана Липко повідомила про зміни в матеріальному стані. На початку травня головний лікар оформила право власності на квартиру площею у 106,3 м кв. Нерухомість від компанії “Авантаж” обійшлася медпрацівниці у 1,85 мільйона гривень (17 405 гривень за м кв).

Коментарі