У Харкові комунальне підприємство купило 2000 літрів пива

Обласне комунальне виробничо-експлуатаційне підприємство “Держпром” уклало договір на постачання пінного напою.

Про це стало відомо 18 червня через документи, опубліковані в системі державних тендерів Prozorro. Згідно з угодою, з 16 червня до кінця року підприємці повинні поставити 2000 літрів солодового пива. Вартість тендеру склала 49 500 гривень (по 24,75 за літр).

Як розповів Newsroom директор підприємства Микола Чехунов, покупку оформляла їдальня, яка розташована в будівлі “Держпрому”.

“Відповідно до законодавства, всі закупівлі потрібно оформляти в системі. Це закупівля, яку зробила їдальня, знаходиться на госпрозрахунку. Ми можемо купити шматок труби або якесь обладнання, але таких покупок собі не дозволяємо”, – розповів Чехунов.

У Харкові комунальне підприємство планує купити газонокосарки за ціною трикімнатних квартир

Нагадаємо, раніше КП “Міськсвітло” оголосило тендер на будівництво світлового фонтану. Конструкцію повинні встановити на місці клумби на початку проспекту Гагаріна. Каркас фонтану підрядник повинен зробити з нержавіючої сталі, а всередині нього буде перебувати світлодіодна стрічка з розсіювачем з полікарбонату. У центральній частині конструкції розмістять кліматичні шафи для роботи світлового обладнання. Загальну вартість об’єкта в КП оцінили в шість мільйонів гривень. Тендерні пропозиції можна подати до 22 квітня, а сам аукціон відбудеться 28 травня.

Коментарі