У Харкові консервують фонтани (Фото)

Комунальники вже закрили на зиму 18 міських фонтанів. Про це 8 листопада повідомив начальник ділянки фонтанів спеціалізованого комунального підприємства “Харківзеленбуд” Степан Алещенков.

За його словами, щоб під час зниження температури обладнання не розірвало, фонтани консервують. Робочі прочищають форсунки, вимивають чашу від сміття та мулу, знімають помпи та освітлювальне обладнання. Комунальникам залишилося підготувати до зими ще два об’єкти. Завершити роботи планують до кінця тижня.

У Харкові запрацював новий світловий фонтан (Відео)

Нагадаємо, раніше реконструкція скверу на площі Свободи обійшлася більш ніж в 100 мільйонів гривень. За чотири роки будівельники змонтували найбільший “сухий” фонтан в країні, поклали газон в зеленій зоні та перестелили дорожнє покриття, встановили нові лавки та ліхтарі. У Харківському антикорупційному центрі підрахували, що реконструкція скверу обійшлася міському бюджету в 138 мільйонів гривень. З цієї суми 16,95 мільйона витратили на обладнання та монтаж фонтану, а також на приміщення для управління новим об’єктом.

Коментарі