У Харкові з підземного тунелю дістали собаку і десять цуценят

Рятувальна операція пройшла на вулиці Холодногірській. Місцеві жителі виявили собаку в люку, яка, за їхніми словами, просиділа там цілий день. На місце прибули волонтери Служби порятунку тварин. Спустившись у люк, де проходить теплотраса, вони виявили не тільки собаку, а ще десять цуценят. Про це розповіли у волонтерській організації.

У Харкові врятували від агресивних підлітків цуценят у мішку і шукають їм господарів

Собака спускалася під землю через розриття теплотраси. Але оскільки яму могли засипати землею, волонтери прийняли рішення забрати все собаче сімейство. З першого разу зловити собаку не вдалося. Волонтери спочатку підняли на поверхню вісім цуценят, а двох залишили з матір’ю. Наступного дня собака погодилася вийти на вулицю, волонтери зловили її та разом із цуценятами взяли під опіку. Малюкам – не більше як тиждень, вони тільки почали відкривати очі. Цуценятам і собаці шукають господарів, ті, хто бажає узяти тварин, можуть звертатися за телефоном: 0954788878.

У Харкові врятували кошеня, яке залізло під капот авто

Нагадаємо, під Харковом завдяки репостам у соцмережах господарі через три роки знайшли свого собаку. За словами господарів, три роки тому його вкрали та, імовірно, відвезли на машині. Пес зі слідами від нашийника бігав вулицею, доки місцеві жителі не виклали його фото в інтернет-спільнотах. Коли господарі приїхали, пес одразу впізнав їх.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі