У Харкові копи затримали хлопця з пакетом амфетаміну

Інцидент стався в Московському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними правоохоронців, 9 вересня на вулиці Академіка Павлова співробітники поліції зупинили 23-річного хлопця. Під час огляду речей копи виявили у нього згорток, в якому знаходився пакет з амфетаміном вагою близько 10 грамів. Харків’янин пояснив оперативникам, що замовив наркотики через інтернет-магазин і отримав “товар” поштою.

На кордоні з РФ затримали дві фури з контрабандними запчастинами та пестицидами

Дані про подію внесли в ЕРДР за статтею 309 (“незаконне виробництво, зберігання і збут наркотичних речовин”) КК України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Зараз правоохоронці встановлюють причетність порушника до збуту заборонених речовин, а також особи організаторів інтернет-магазину.

На “Гоптівці” службовий пес виявив три кілограми героїну в сумці з біодобавками (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харківській області на пункті пропуску “Гоптівка” силовики затримали чоловіка, у якого знайшли партію метадону. Транзит наркотиків організував житель тимчасово окупованого Донецька. Зловмисник набував заборонені речовини в Запорізькій області та перевозив через лінію розмежування. Після початку карантину фігурант розробив новий маршрут – через РФ. Оборот наркотрафіку становив до 2,5 мільйона гривень. Під час затримання під обшивкою машини, в якій їхав підозрюваний, знайшли 400 грамів метадону. Вартість “товару” на чорному ринку становить близько 600 тисяч гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі