У Харкові легковик вилетів з траси та зніс металевий паркан

ДТП сталося в ніч на понеділок біля станції метро”Палац спорту”. Про це 10 січня розповіли Newsroom в пресслужбі патрульної поліції в Харківській області.

Аварія сталася близько 01:00 ночі на проспекті Московському, біля будинку 257-А. За попередньою інформацією, водій автомобіля Hyundai не вибрав безпечну швидкість, в результаті чого протаранив металевий паркан, встановлений на острівці між смугами руху. В результаті події ніхто не постраждав.

Патрульні склали на водія адміністративний протокол за ст. 124 (“порушення ПДР, що спричинило механічні пошкодження транспортного засобу та елементи доріг”) кодексу України Про адміністративні правопорушення. Водієві загрожує до 850 гривень штрафу. Матеріали справи передадуть до суду.

“Бруднять душу вбитого”: Дочка загиблого в ДТП на Гагаріна відповіла захисту Миколи Харківського

Нагадаємо, раніше на Білгородському шосе, 2 пасажирський автобус MAN протаранив легковий автомобіль ВАЗ-2121. Зіткнення сталося, коли водій “Ниви” виконував поворот, з’їжджаючи з головної дороги на другорядну. В результаті інциденту постраждала пасажирка легкового автомобіля. Медики швидкої допомоги доставили її в лікарню.

Коментарі