У Харкові легковик вилетів з траси в яр

Аварія сталася на проспекті Гагаріна, 354. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції в Харківській області. Увечері 4 серпня водій автомобіля Audi A6 не впорався з керуванням і на великій швидкості вилетів з проїжджої частини.

У Харкові зіткнулися позашляховик і фургон: в одного з потерпілих – відкрита черепно-мозкова травма

Машина пролетіла кілька метрів і впала в яр. В результаті аварії постраждали власник транспортного засобу та пасажир. Обох з травмами різного ступеня тяжкості медики доставили в лікарню. Для з’ясування всіх обставин події на місце виїжджала слідчо-оперативна група.

У Харкові п’яний водій легковика збив велосипедиста

Нагадаємо, раніше в Харківській області перекинулася фура із зерном. Дзвінок на пульт рятувальників надійшов напередодні о 11:26. На дорозі сполученням “Куп’янськ – Кругляківка” перекинувся вантажний автомобіль “КамАЗ”, який їхав з причепом і був завантажений зерном. При цьому причіп не перекинувся. В результаті ДТП з паливного бака вантажівки на дорогу вилилося дизельне паливо та могло потрапити на акумулятори. Щоб запобігти можливому спалаху, рятувальники змили пальне з дороги.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі