У Харкові медикам почали видавати “Картку харків’янина”

Першими володарями “пластику” стали працівники 13 клінічної лікарні.

“Ви отримуєте Картку харків’янина одні з перших – прийміть її як знак подяки та поваги за ваш нелегкий труд”, – сказав на зустрічі з медиками голова Молодіжної ради при Харківському міському голові Дмитро Давідьянц.

Нагадаємо, соціальний проєкт “Картка харків’янина” ініціював секретар міськради Ігор Терехов. Іменна картка, заявку на яку може подати кожен житель Харкова, дозволить отримувати знижки в магазинах і компаніях міста – від супермаркетів і аптек до служб таксі й інтернет-провайдерів (зараз завершується інтеграція близько 100 компаній з системою).

Крім того городяни зможуть використовувати карту для оплати проїзду в міському транспорті, вона ж буде служити шкільним пропуском для учнів.

У вересні про приєднання до “Картки харків’янина” оголосив і Харківський зоопарк, який назвали одним з ключових партнерів проєкту: вхід у нього для жителів міста буде безплатним.

Анкету на отримання “Карти харків’янина” подали вже понад 300 тисяч осіб. Зробити це можна в будь-який час: в електронному вигляді або отримавши необхідні документи в Центрі надання адміністративних послуг. Докладні інструкції і список можливостей Карти можна прочитати на офіційному сайті проєкту.

Коментарі