У центрі Харкова побили співробітника комунальної служби

Конфлікт стався в районі саду Шевченка. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПК у Харківській області. За даними правоохоронців, 6 вересня близько 08:30 на вулиці Сумській побили 67-річного співробітника комунальної служби, який на спецтранспорті прибирав територію. Крім цього, порушники пошкодили транспорт, на якому працював потерпілий.

У Харкові двоє безробітних побили господаря квартири до втрати свідомості й обікрали

На місце інциденту виїжджали патрульні та слідчо-оперативна група. Дані про подію внесли в ЕРДР за статтею 296 (“хуліганство”) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Зараз правоохоронці встановлюють обставини події та особистості причетних до порушення.

У Харкові двоє хлопців влаштували погром в трамваї та кидалися на водія

Нагадаємо, раніше в Харкові суд виніс вирок охоронцю, який в саду Шевченка зламав чоловікові ніс. За даними слідства, інцидент стався в червні минулого року. Близько 23:30 співробітник охоронної компанії “Антирейдер ГО “Ветеран” побачив чоловіка, який гуляв по парапету фонтану біля Дзеркального струменя. Обвинувачений зробив йому зауваження, а після стягнув на землю і почав ображати. Після цього обвинувачений разом з колегами відвели харків’янина в службове приміщення, де охоронець почав бити “затриманого”. Чоловіка засудили до одного року обмеження волі умовно за статтею 125 КК України (“легке тілесне ушкодження”).

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі