У Харкові Mitsubishi Outlander протаранив Chevrolet і перекинувся: за кермом міг перебувати співробітник поліції

Аварія сталася ввечері в неділю, 14 листопада, на Салтівському шосе, біля 8-го хлібзаводу. Як повідомили очевидці з місця події, водій Mitsubishi Outlander на великій швидкості протаранив Chevrolet Aveo та зачепив ще один автомобіль. Від удару кросовер розвернуло боком, він врізався в бордюр та перекинувся.

Свідки повідомляють, що водій Mitsubishi був п’яний. Його та постраждалу жінку з Chevrolet відвезли швидкі допомоги.

Пізніше Харківський адвокат Ігор Герасименко поширив інформацію про те, що п’яний водій Mitsubishi є співробітником поліції. “Приїхав у четверту невідкладну, куди привезли водія з Салтівського шосе, бухого, співробітника поліції з Сумської області, на прізвище Ковальчук, але тільки в невідкладну він поступив з прізвищем Синявський. Говорив з лікарем відділення політравми, говорив з медсестрою – його в палаті немає, прийшла дружина і його забрала”, – розповів на відео адвокат. За попередньою інформацією, водій працює оперуповноваженим в Охтирці.

Очевидці аварії також повідомляють, що до того, як протаранити Chevrolet біля хлібозаводу, водій Mitsubishi Outlander влаштували ДТП на Нових Домах та зіткнувся з LADA Priora на перехресті Салтівського шосе та проспекту Ландау. Страховка на автомобіль нібито не оформлена. Офіційну інформацію в поліції поки не надали.

Нагадаємо, раніше харківські патрульні оштрафували водія Lexus, який проїхав на зустрічну смугу та на червоний сигнал світлофора.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі