У Харкові Московський проспект встав у кілометровому заторі

У Харкові через ДТП і ремонтні роботи утворилися затори на одній з основних магістралей міста. У соцмережах користувачі скаржаться, що по Московському проспекту неможливо проїхати, і рекомендують користуватися метро.

На велосипеді навколо Харкова: ТОП-5 маршрутів для активного вікенду

Згідно з сервісом “Гугл Затори”, зараз заблоковано рух між Велозаводським мостом і станцією метро “Турбоатом”. Однак автомобілісти стверджують, що затори набагато довші.

“На Московському проспекті супер ** евая пробка. Все стоїть від “Росту” на Палаці Спорту і до універмагу “Харків”. Об’їжджайте. Ну або їдьте вже на метро”, – пишуть користувачі міського Telegram-каналу ХХ.

 

 

 

Нагадаємо, вчора в мерії повідомили про ремонт на двох ділянках Московського проспекту. Сьогодні й завтра буде перекрита ділянка між вулицями Академіка Павлова та Польової в сторону центра міста. Ще однією причиною заторів може бути ДТП, що трапилося біля Велозаводського мосту.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі