У Харкові на автомобіль журналіста розлили їдку речовину

Удень у суботу, 16 липня, в поліцію звернувся 35-річний журналіст інформаційно-електронної платформи. Чоловік розповів, що автомобіль Mitsubishi Lancer, який належить його дружині, був припаркований біля ринку по вулиці Валентінівській. Невідомі розлили на автомобіль речовину, яка роз’їла лакофарбове покриття. Про це повідомили сьогодні у відділі комунікації облУНП.

У Харкові журналіст, якого поліція підозрювала в інсценуванні побиття, заявив про новий напад

Слідчий відкрив кримінальне провадження за статтею умисне знищення або пошкодження майна журналіста (ч. 1 ст. 347-1 Кримінального кодексу України). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Поліція проводить слідчі дії та встановлює обставини події.

Згорілі на автостоянці в Харкові мікроавтобуси належать родині підприємців з похоронного бізнесу

Нагадаємо, вночі 20 квітня зловмисники підпалили автомобілі Toyota на вулиці Дача, 55 та Subaru на Борткевича, 1. Фігуранти також залишили цвинтарні вінки й “послання”. Адресатами стали двоє політтехнологів, які працюють на колишнього нардепа та кандидата в мери Харкова Михайла Добкіна. За першою адресою зловмисники залишили напис: “Єгоров сепаратизм шкідливий здоров’ю”. Політтехнологу Артему Саліхову аналогічне послання залишили на стрічці вінка.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі