У Харкові на “Барабашово” демонтували частину магазинів

У Харкові демонтували ряд торгових об’єктів на найбільшому ринку міста. Це зробили, щоб розвантажити від припаркованих автомобілів вулицю Амурську. Про це повідомили в пресслужбі торгового центру.

У центрі Харкова демонтували пам’ятник першій маївці

Раніше в соцмережах з’явилася інформація про знесення кіосків на “Барабашово”. Користувачі пов’язували те, що трапилося з проєктом дороги, яку планували прокласти через територію ринку.

Фото: соцсети

Однак в самому торговому центрі не підтверджують цю інформацію. За словами прессекретаря Сергія Зайцева, демонтаж пов’язаний з необхідністю розвантажити вулицю Амурську. Для цього підприємцям надали нові майданчики, а старі кіоски демонтували.

“Це четверта черга нашої логістичної програми, яка покликана зробити ТЦ більш зручним. І з точки зору доступу покупців, і з точки зору місць для паркування”, – розповіли в пресслужбі “Барабашово”.

Фото: соцсети

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова демонтували пам’ятник першій маївці. Пам’ятний знак був відкритий у сквері на березі річки Лопань майже 40 років тому. Він був присвячений першій маївці, влаштованій харківськими робітниками в 1900 році. За даними чиновників, він не перебував на чиєму-небудь балансі та знаходився в аварійному стані.

Теги:

Коментарі