У Харкові на будівництво вольєра для слона планують витратити ще 26 мільйонів гривень

Закінчити роботи підрядники повинні до кінця наступного року. Про це стало відомо сьогодні з документів, опублікованих на порталі Prozorro.

Харківський зоопарк 8 червня оголосив тендер на будівництво будівлі для утримання слона. Приміщення площею близько 400 квадратних метрів планують звести в зоні “Королівство слонів”. Вартість робіт становить 26 мільйонів гривень. Аукціон запланований на 24 червня, а закінчити будівництво підрядники повинні до кінця 2022 року.

У Харкові показали, що встигли побудувати в зоопарку (Фото)

На будівництво літніх вольєрів для слонів раніше виділили понад 40 мільйонів гривень. Основний тендер був оголошений ще в листопаді 2019 року, а всі роботи планували завершити до 31 грудня минулого року. Вартість зведення вольєрів оцінили в 40 мільйонів у національній валюті. Ще близько двох мільйонів з бюджету пішло на робочий проєкт з урахуванням експертизи й технічного нагляду. Крім того, понад 60 мільйонів гривень виділили на будівництво приміщень слонів Ауна й Тенді.

Харків’яни зняли на відео слона, що прогулюється біля дитячого садка 

Нагадаємо, Харківська міськрада витратила 11,5 мільйона гривень на вісім плаваючих фонтанів в саду Шевченка. Кожен з таких об’єктів обійшовся міському бюджету в 1,4 мільйона. В саду Шевченка планували встановити серію скульптур “Сім видатних харків’ян”. За ансамбль статуй готові були заплатити 6,9 мільйона гривень (999,7 тисячі гривень за кожну). Однак в Департаменті комунального господарства міськради повідомили, що в кінцевому підсумку вирішили встановити шість скульптур за 7,6 мільйона гривень.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі